نماینده مردم شریف شهرستان‌های هشترود و چاراویماق و معین بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با معاونان وزیر بهداشت و مدیرعامل بانک کشاورزی، از تخصیص ۲۲.۵ میلیارد تومان اعتبار به شبکه بهداشت و درمان و همچنین اختصاص ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات برای تأمین ادوات کشاورزی منطقه خبر داد.

تخصیص اعتبار ۲۲.۵ میلیارد تومانی به بهداشت هشترود و چاراویماق و دستور تسریع در واگذاری ادوات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، با پیگیری‌های فرامرز شهسواری، نماینده مردم هشترود و چاراویماق، در دیدار اخیر با موهبتی و رضوی، معاونان وزیر بهداشت، مبلغ ۲۲.۵ میلیارد تومان اعتبار برای شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های هشترود و چاراویماق اختصاص یافت.

این اعتبار در جریان پیگیری مسائل و مطالبات حوزه بهداشت و درمان منطقه و با هدف تقویت زیرساخت‌ها، تأمین تجهیزات و رفع بخشی از کمبودهای موجود در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان‌های هشترود و چاراویماق اخذ و در جهت انجام تعمیرات و خرید تجهیزات مصرف خواهد شد.

شهسواری در این دیدار با طرح مسائل و نیازهای حوزه سلامت هشترود و چاراویماق، بر ضرورت تخصیص اعتبارات ویژه برای ارتقای خدمات درمانی و بهداشتی و پاسخگویی مناسب‌تر به مطالبات مردم منطقه تأکید کرد.

در ادامه پیگیری‌های این نماینده مجلس، در دیدار با متقی‌نیا، مدیرعامل بانک کشاورزی، مشکلات و مطالبات کشاورزان منطقه مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

در این دیدار، موضوع عدم واگذاری تراکتور و کمباین به کشاورزانی که مراحل ثبت‌نام را انجام داده‌اند و همچنین مشکلات موجود در روند ارائه تسهیلات بانکی به کشاورزان منطقه مطرح و بر ضرورت رفع موانع تأکید شد.

مدیرعامل بانک کشاورزی پس از بررسی موضوع، به مدیرعامل بانک کشاورزی استان دستور داد با تسریع در روند بررسی و رفع مشکلات ایجادشده، زمینه واگذاری ماشین‌آلات کشاورزی و ارائه تسهیلات به کشاورزان منطقه را فراهم کند.

همچنین با پیگیری‌های انجام‌شده، ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات برای تأمین و خرید ادوات کشاورزی اختصاص یافت تا بخشی از نیاز کشاورزان منطقه در این زمینه برطرف شود./  
پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار